Time flies...
Voeg een bericht toe ----- Home ----- Zoeken
Er zijn nu 37 berichten in het gastenboek
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8
Bekijk berichten 36 t/m 37.
wim zomer |
Dag Frank,
Op afstand volg ik regelmatig hetgeen er zich in paramotorminnend Nederland afspeelt. We hebben vorig jaar eens over het paramotorvliegen gesproken, een latente wens heb jij weer nieuw leven ingeblazen Afgelopen augustus ben ik bij mij in de buurt dan ook een cucrsus "paramotoriste" begonnen, met als nevendoel ook eens in Nederland te gaan vliegen in de toekomst als ik daar eens wat langere tijd verblijf.
Ik volg met plezier je verrichtingen en ik wil je dan ook langs deze weg laten weten wat je mij hebt "aangericht", bedankt ! Wellicht zien we elkaar binnenkort ergens tijdens onze werkzaamheden, kletsen we dan verder.

Hartelijke groeten, Wim Zomer
1 Oktober 2009 - Bannes, Frankrijk

Frank Moorman | |
Beste site bezoeker,

Op 29 september 2009 heb ik als site beheerder dit Gastenboek op de site gezet. Er zal de komende tijd nog wel aan gesleuteld worden om het uiterlijk wat te verbeteren.

Update van 1 oktober 2009:
Inmiddels weer behoorlijk gesleuteld aan het Gastenboek. Zoals het er nu uit ziet zal het voorlopig wel blijven.

Als u iets leuks of kritisch wil schrijven, plaats het in dit Gastenboek. Ik, en velen met mij, zijn benieuwd hoe anderen tegen snorvliegen aankijken.

Als u een emailadres en/of homepage invult bij je bericht, dan zal dit als een gelinkt plaatje (zoals bij mijn bericht) getoond worden.

Oh ja! Pas op! Snorvliegen is besmettelijk, héél besmettelijk!

Groetjes,

Frank (site beheerder en snorvlieger)
29 September 2009 - Vecht en Plassen streek

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8
U kunt zoeken in dit gastenboekboek op:
Bericht : - Naam : - Alles :
Vul tekst in: